newsletters

Our Newsletters

Newsletter September 2022

Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,
Καλό φθινόπωρο με υγεία σε όλες και όλους.
Σε αυτό το newsletter θα βρείτε όλα όσα κάναμε τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν σας έστειλα κάποια ενημέρωση καθώς ήταν καλοκαίρι. Όπως θα δείτε έχω ξεκινήσει μια σειρά από videos που αφορούν τον SQL Server 2022.


Newsletter January 2022

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και εύχομαι ολόψυχα να είναι μια καλή χρονιά για όλες και όλους, πρωτίστως με υγεία και λιγότερα προβλήματα να μας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της. Κάθε χρόνος που περνάει μας κάνει σοφότερους καθώς μας δίνει μαθήματα ζωής που κάποιες φορές είναι σκληρά αλλά παραμένουν μαθήματα και έτσι πρέπει να τα εκλάβουμε και να προχωρήσουμε δυνατοί.


Newsletter October 2021

Εύχομαι το newsletter αυτό να σας βρίσκει πρωτίστως με υγεία και λιγότερα προβλήματα. Σε αυτό το newsletter θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα έχουμε κάνει τους τελευταίους δύο μήνες. Συνεχίζουμε πάντα με την ίδια όρεξη…


Newsletter August 2021

Newsletter August 2021


SQLschool.gr Newsletter #22 (March 2021)

Στο newsletter αυτό θα βρείτε αυτά που έχουν γίνει στους προηγούμενους δύο μήνες. Ελπίζω να τα βρείτε ενδιαφέροντα. Το SQLschool.gr θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνει και ακόμα περισσότερα.


IT PRO DEV Connections 2020

Οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του ITPro|DEV Connections 2020 έχουν ξεκινήσει! Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να υποβάλλετε προτάσεις θεμάτων που είσαστε σε θέση να παρουσιάσετε στη φετινή διοργάνωση.


SQLschool.gr Newsletter #20

Εύχομαι το newsletter αυτό να σας βρίσκει όλους με υγεία και λιγότερα προβλήματα. Σε αυτό θα βρείτε αυτά που έχουν γίνει στους προηγούμενους δύο μήνες καθώς ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες διακοπών και οργάνωσης για τον χειμώνα, ακόμα και μέσα στην πανδημία. Ελπίζω να τα βρείτε ενδιαφέροντα. Το SQLschool.gr θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνει και ακόμα περισσότερα.


SQLschool.gr Newsletter #19

Μέσα σε όλη αυτή την περίεργη κατάσταση που ζούμε ολοκληρώθηκε ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού του 2020. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει. Με την ευχή τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα ας κάνουμε μια ανασκόπηση στο τι κάναμε μέσα στον Ιούνιο του 2020.


PASS Summit 2020 Discount code

Είναι γεγονός πλέον ότι το PASS Summit 2020 θα γίνει virtual. Αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να το παρακολουθήσουν από το χώρο τους και φυσικά μειώνει τα έξοδα παρακολούθησης. Σαν official chapter του PASS έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα μια καλύτερη τιμή στην συμμετοχή σας.


SQLschool.gr Newsletter #17

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις οι οποίες έφεραν τα πάνω κάτω στο σπίτι, στην δουλειά, στις ανθρώπινες επαφές και στις σχέσεις μας. Πολλά άλλαξαν στην ζωή όλων μας. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνονταν. Σίγουρα υπάρχουν παρενέργειες που θα μας αγγίξουν αλλά εύχομαι να μας αγγίξουν το δυνατόν λιγότερο


Greek MVPs & MCTs in Action

Οι κοινότητες των Ελλήνων MVP και MCT με σκοπό να κάνουν ευχάριστη και δημιουργική την παραμονή στο σπίτι εξαιτίας του COVID-19 διοργανώνουν δύο virtual events, ένα η κάθε μία.


Annual Event 2020

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2020, που θα γίνει την Πέμπτη, στις 23 Ιανουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.


Annual start event

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019, που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.


SQL Saturday 2019

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι. Σας ευχόμαστε μια Καλή και Δημιουργική χρονιά με υγεία σε εσάς και στους αγαπημένους σας.Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από το να ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση ενός event.


SQL Night #32 - Improving Availability in SQL Server and Azure SQL Database

SQL Night #32 - Improving Availability in SQL Server and Azure SQL Database


Φροντίδα - Αξιοπρέπεια - Ισότητα για τα παιδιά

Για πρώτη φορά οι κοινότητες επαγγελματιών πληροφορικής Ελλάδος, συσπειρώνονται για ένα πολύ σημαντικό σκοπό αυτές τις γιορτές. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο πολύτιμο έργο που επιτελεί, ενώ μέρος του ποσού θα διατεθεί για την αναβάθμιση του κέντρου ελέγχου επικοινωνίας του XAMOΓΕΛΟΥ, με σκοπό την άμεση και ασφαλή ανταπόκρισή του στα εισερχόμενα περιστατικά.


SQL Server 2017 Launch Event (Greek Edition)

Λίγες μέρες μετά από την επίσημη διάθεση της νέας έκδοσης του SQLServer 2017, το SQLschool.gr σε συνεργασία με την Microsoft Hellas διοργανώνει την πρώτη παρουσίαση του στην Ελλάδα.


Newsletter March 2017

Newsletter March 2017


SQLschool.gr - SQL PASS Event Jan 2017

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,Σας ευχόμαστε μια Καλή και Δημιουργική χρονιά με υγεία σε εσάς και στους αγαπημένους σας.


SQL Server 2016 Seminars and Certifications

Εδώ και περίπου δυο μήνες ο SQL Server 2016 είναι διαθέσιμος και αρκετοί έχουν αρχίζει και τον χρησιμοποιούν ή θα αρχίσουν να τον χρησιμοποιούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πιστή στην παράδοση η Microsoft σχεδόν αμέσως με την επίσημη εμφάνιση του προϊόντος έκανε διαθέσιμα τόσο τα σεμινάρια όσο και τις πιστοποιήσεις που το αφορούν. Αρκετές αλλαγές υπάρχουν σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση τόσο στα σεμινάρια όσο και στις πιστοποιήσεις.


SQL Server 2016 Launch Event

Λίγες μέρες μετά από την επίσημη διάθεση της νέας έκδοσης του SQL Server 2016, η ομάδα του SQLschool.gr διοργανώνει την πρώτη παρουσίαση του στην Ελλάδα.


Your Boss asks you to give him a report (Using T-SQL by example)

Στο session αυτό δείχνουμε με ζωντανά παραδείγματα πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της T-SQL ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες που θέλει το αφεντικό.


SQLschool.gr PASS Chapter Event ( Dec 2, 2015)

To SQLSchool.gr σαν SQL PASS Chapter διοργανώνει ακόμα ένα SQL PASS Chapter Community Event στο οποίο θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε σαν ομιλητή τον Peter Myers.


SQLschool.gr Event SQLPass Chapter Event

SQLschool.gr Event SQLPass Chapter Event


Newsletter Μαρτίου 2015

Newsletter #1


1 

Events Calendar

NO EVENTS THIS TIMEBecome a member

If you want to receive updates from us become a member to our community.
Follow us in

Newsletters   About us   Contact us   Terms of Use   Privacy   Register
sql school greece logo
© 2010-2022 All rights reserved

This site uses cookies for operational and analytics purposes only.
By continuing to browse this site, you agree to their use.