Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,

Οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του IT Pro|DEV Connections 2020 έχουν ξεκινήσει! Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να υποβάλλετε προτάσεις θεμάτων που είσαστε σε θέση να παρουσιάσετε στη φετινή διοργάνωση.
Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου. Αναμένεται η επιβεβαίωση σύντομα.
Το “Call for Content” έχει ανοίξει και η προθεσμία υποβολής είναι η Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 23:59.

Φόρμα Υποβολής Πρότασης

Πηγαίνετε στον σύνδεσμο: https://sessionize.com/itprodevgreece/. Με τη βοήθεια αυτής της φόρμας μπορείτε να υποβάλλετε έως και 4 προτάσεις.

Πληροφορίες για το Event

To IT Pro|Dev Connections είναι μια ετήσια διάσκεψη που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες IT και προγραμματιστές. Το περιεχόμενο επικεντρώνεται σε προϊόντα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ή πρόκειται σύντομα-να-κυκλοφορήσουν, τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Παρουσιάσεις

Οι παρουσιάσεις είναι το κύριο όχημα για την παράδοση των μηνυμάτων της εκδήλωσης προς τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του event. Πρόκειται για παρουσιάσεις τύπου διάλεξης, διάρκειας 60 λεπτών που θα πραγματοποιηθούν σε virtual μορφή λόγο της πανδημίας. Οι ομιλητές χρησιμοποιούν συνήθως 50-55 λεπτά για να παρουσιάσουν το περιεχόμενό τους στο κοινό, χρησιμοποιώντας μια παρουσίαση PowerPoint και τυχόν παράλληλη επίδειξη προϊόντων (demos), ενώ προτείνεται να χρησιμοποιούν τα τελευταία 5-10 λεπτά για Q & A.

  • Όλα τα τελικά αρχεία PowerPoint για όλες τις παρουσιάσεις θα τα ανεβάσουν οι ομιλητές στο προσωπικό τους προφίλ στην πλατφόρμα του event τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του event.
  • Όλες οι παρουσιάσεις είναι δυνατόν να καταγραφούν και στην συνέχεια να αρχειοθετηθούν μαζί με τις παρουσιάσεις PowerPoint για γενική διαθεσιμότητα στους συμμετέχοντες μετά το event.
  • Για λόγους διασφάλισης της ποιότητας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα ζητηθούν να αξιολογήσουν κάθε παρουσίαση ξεχωριστά.

Αξιολόγηση των προτάσεων και γνωστοποίηση επιλογής

Η επιλογή μιας πρότασης παρουσίασης θα βασιστεί στην εξέταση όλων των προτάσεων και του προσδιορισμού αυτών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού, που θα συντάσσονται με την εστίαση του προϊόντος, και θα πληρούν τις απαιτήσεις μηνυμάτων προς το κοινό της ομάδας περιεχομένου.
Αν υπάρχουν ερωτήσεις, επικοινωνήστε με content@itprodevconnections.gr.

Ευχαριστούμε!
Η ομάδα επιλογής περιεχομένου εκ μέρος του ITPro Dev Connections & όλων των κοινοτήτων