Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι
Σας ευχόμαστε μια Καλή και Δημιουργική χρονιά με υγεία σε εσάς και στους αγαπημένους σας.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από το να ξεκινήσουμε με ένα event στο οποίο μάλιστα έχουμε την χαρά να έχουμε σαν φιλοξενούμενο ομιλητή ένα πρωτίστως φίλο αλλά και εξαιρετικό ομιλητή.
Το event αυτό είναι προγραμματισμένο για της 26 Ιανουαρίου 2017 στις 18:00 και θα γίνει όπως πάντα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Λεωφ. Κηφισίας 221, Μαρούσι)

Το πρόγραμμα του event είναι
18:00 - 18:30 - Προσέλευση
18:30 - 19:45 - Delivering Real-Time Power BI Dashboards (Peter Myers)
19:45 - 20:00 - Διάλειμμα
20:00 - 21:15 - What’s New in SQL Server vNext CTP 1.x (Antonios Chatzipavlis)


To event αυτό δεν έχει κόστος, είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται εγγραφή την οποία μπορείτε να κάνετε στο link αυτό.
Θεματολογία

Delivering Real-Time Power BI Dashboards

Στην παρουσίαση αυτή θα δούμε τις τρεις διαφορετικές τεχνικές ([1] real-time dashboard tiles, [2] the Power BI REST APIs, and [3] Azure Stream Analytics συμπεριλαμβάνοντας και predictive analytics) που υπάρχουν για την δημιουργία real-time Power BI dashboards τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη μέσα από demos. Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται σε όσους είναι επαγγελματίες business analysts, database developers, and app developers


What’s New in SQL Server vNext CTP 1.x

Η παρουσίαση αυτή εστιάζει στα νέα features που έχουν προστεθεί στην επόμενη έκδοση του SQL Server vNext και έχουν εμφανιστεί μέσα στα πρώτα CTPs (1.0 & 1.1) τόσο σε Windows όσο και σε Linux! Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται σε όσους είναι IT Professionals, Database Administrators & Developers.
Ομιλητές

Peter Myers

Ο Peter Myers είναι consultant, trainer and presenter και έχει μακρά και μεγάλη εμπειρία με τα Microsoft database and development προϊόντα καθώς ασχολείται με αυτά από το 1997. Σήμερα έχει εξειδικευτεί σε όλα τα Microsoft Business Intelligence προϊόντα. Επίσης είναι συγγραφέας σεμιναρίων σε αυτά. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και επιστημονική εμπειρία καθώς έχει bachelor’s degree in applied economics and accounting και είναι κάτοχος των MCSE πιστοποιήσεων. Είναι Data Platform MVP από το 2007.


Antonios Chatzipavlis

O Αντώνης Χατζηπαυλής είναι consultant, trainer and presenter και έχει μακρά και μεγάλη εμπειρία με τα Microsoft database and development προϊόντα καθώς ασχολείται με αυτά από το 1992. Με το SQL Server ασχολείται από την έκδοση 6.0 και έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε πολύ μεγάλα περιβάλλοντα με μεγάλο αριθμό και όγκο instances και databases. Είναι ο δημιουργός του SQLschool.gr και κατέχει μεγάλο αριθμό από πιστοποιήσεις τόσο σε τεχνολογίες Microsoft όσο και σε άλλων κατασκευαστών. Είναι Data Platform MVP από το 2010.